De BamBoeBus maakt het mogelijk

 
 

De BamBoeBus heeft standaard voldoende materiaal aan boord voor groepen van 10 tot 50 deelnemers, maar op verzoek kunnen ook grotere hoeveelheden worden ingezet. De basiskosten zijn vanaf 998,- EUR per dagdeel (2 tot 3 uur) of 1495,- voor twee opeenvolgende dagdelen, exclusief reiskosten en BTW maar inclusief gebruik van de constructie-materialen met gereedschappen en professionele begeleiding door twee beeldende kunstenaars. Prijzen voor meerdere dagen, grotere groepen of extra begeleiding op aanvraag.

CJP-Cultuurkaart

Ben je in het bezit van een Cultuurkaart dan kun je de BamBoeBus met die kaart betalen! Op 30 september eindigt het Cultuurkaart-jaar, wat betekent dat de Cultuurkaart-tegoeden dan komen te vervallen. Maar tot die datum kun je bamboe workshops inplannen en afrekenen met het tegoed van vorig schooljaar, mits er duidelijke afspraken worden gemaakt over de datum en het aanbod.

Bambox lespakketten

De aanschaf van Bambox lespakketten kan niet betaald worden met de Cultuurkaart omdat die mag alleen gebruikt mag worden als er een cultureel educatieve prestatie tegenover staat. De BamBoeBus kan echter een workshop verzorgen waarbij je de lespakketten gratis krijgt.
Vraag naar de mogelijkheden: cjp (at) bamboebus . nl

BamBoeBus
adres: 
Zeelandsedijk 34
5408 SM Volkel
Nederland
telefoon: 
06 - 10 58 36 47
e-mail: 
workshop@bamboebus.nl
Kosten