De BamBoeBus maakt het mogelijk

 
 

Hier kunt u makkelijk berekenen wat een bamboe clinic, teambuilding of educatieve workshop met de BamBoeBus gaat kosten.
Informeer tijdig of de door u gewenste dag nog beschikbaar is.

Wat kost een bamboe clinic of teambuilding?
Vul HIER het aantal uren en deelnemers in.

Wat kost een educatieve workshop op school?
Vul HIER het aantal lesuren en leerlingen in.

De kosten zijn exclusief BTW maar inclusief gebruik van de constructie-materialen met gereedschappen en professionele begeleiding. Prijzen voor meerdere dagen, grotere groepen of extra begeleiding op aanvraag.

CJP-Cultuurkaart

Ben je in het bezit van een Cultuurkaart dan kun je de BamBoeBus met die kaart betalen! Binnenkort eindigt het Cultuurkaart-jaar, wat betekent dat de lopende Cultuurkaart-tegoeden dan komen te vervallen. Wij kunnen tot die datum weborders aanmaken en laten goedkeuren. Deze weborder moet op tijd goedgekeurd zijn door de school. Maar tot die datum kunnen wij nieuwe workshops inplannen en verrekenen met het resterende tegoed van vorig schooljaar, mits er duidelijke afspraken worden gemaakt over de datum en het aanbod.
Vraag naar de mogelijkheden: cjp (at) bamboebus . nl


Bamboe workshops tijdens de coronacrisis:
Door afstand te houden, geven we ruimte aan elkaar

Wat mag wel en wat niet met de BamBoeBus?
- Blijf thuis bij klachten.
- Houd 1,5 meter afstand van elkaar.
- Was vaak je handen en hoest of nies in je elleboog.

Basisscholen
Kinderen tot en met twaalf jaar hoeven onderling en tot volwassenen geen 1,5 meter afstand te houden. Ook op scholen of de kinderopvang hoeft dat niet.

Middelbare scholen
Onderling hoeven leerlingen geen 1,5 meter afstand te houden. Wel moeten ze houden 1,5 meter afstand houden tot de docenten.

Mbo's, hogescholen en universiteiten
Iedereen moet onderling 1,5 meter afstand houden. We merken dat men worstelt met de vraag hoe dit veilig is te organiseren. Dat vraagt om een aanpak waarbij rekening wordt gehouden met de protocollen van het onderwijs en de culturele sector. Om binnen de vo-protocollen workshops aan te kunnen bieden hebben wij ons aanbod coronaproof gemaakt door op veilige afstand van elkaar te werken in de openlucht. In goed overleg is er heel veel mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar. We doen dit door te werken met bamboestokken van 183 cm lengte zodat deelnemers voldoende afstand kunnen houden en toch samenwerken aan een groot gezamenlijk kunstwerk.

BamBoeBus
adres: 
Zeelandsedijk 34
5408 SM Volkel
Nederland
telefoon: 
06 - 10 58 36 47
e-mail: 
workshop@bamboebus.nl
Kosten