De BamBoeBus maakt het mogelijk

 
 

Hier kunt u makkelijk berekenen wat een bamboe clinic, teambuilding of educatieve workshop met de BamBoeBus gaat kosten.
Informeer tijdig of de door u gewenste dag nog beschikbaar is.

Wat kost een bamboe clinic of teambuilding?
Vul HIER het aantal uren en deelnemers in.

Wat kost een educatieve workshop op school?
Vul HIER het aantal lesuren en leerlingen in.

De kosten zijn exclusief BTW maar inclusief gebruik van de constructie-materialen met gereedschappen en professionele begeleiding. Prijzen voor meerdere dagen, grotere groepen of extra begeleiding op aanvraag.

CJP-Cultuurkaart

Ben je in het bezit van een Cultuurkaart dan kun je de BamBoeBus met die kaart betalen! Op 31 oktober eindigt het Cultuurkaart-jaar, wat betekent dat de lopende Cultuurkaart-tegoeden dan komen te vervallen. Wij kunnen tot die datum weborders aanmaken en laten goedkeuren. Deze weborder moet op 31 oktober goedgekeurd zijn door de school. Maar tot die datum kunnen wij nieuwe workshops inplannen en verrekenen met het resterende tegoed van vorig schooljaar, mits er duidelijke afspraken worden gemaakt over de datum en het aanbod.
Vraag naar de mogelijkheden: cjp (at) bamboebus . nl

BTW-vrijstelling

Over de vergoeding wordt geen btw in rekening gebracht als die betrekking heeft op vrijgesteld onderwijs: wettelijk geregeld onderwijs, algemeen vormend onderwijs, beroepsonderwijs of kunstonderwijs. Onder de vrijstelling vallen ook de levering van goederen die nodig zijn voor het verzorgen van vrijgesteld onderwijs en het ter beschikking stellen van materialen. Ook onderwijs in beeldende vorming aan personen jonger dan 21 jaar is vrijgesteld van btw. U ontvangt een factuur waarop geen btw wordt vermeld omdat over deze vergoeding geen omzetbelasting is verschuldigd. Meer info bij de belastingdienst.

BamBoeBus
adres: 
Zeelandsedijk 34
5408 SM Volkel
Nederland
telefoon: 
06 - 10 58 36 47
e-mail: 
workshop@bamboebus.nl
Kosten