Stap voor stap ontdekken wat je kunt

 
 

Als deze objecten vervolgens weer gekoppeld worden, ontstaan er torens, piramides of andere bouwwerken tot wel tien meter hoogte! Onderwerpen zijn bijvoorbeeld: ruimtes om in te verblijven zoals een tent, een kooi of een huis; markante gebouwen zoals een school, een kathedraal, een kasteel of een piramide; hoge torens zoals een kerktoren, een vuurtoren of de Eiffeltoren; voertuigen die bewegen zoals een fiets, een auto, een boot of een raket; groeivormen uit de natuur zoals een bloem, een boom of een kristal; figuren zoals een dier, een logo of letters die samen een woord vormen.

Stap voor stap ontdekken wat je kunt

Afhankelijk van de kennis en vaardigheden van de deelnemers ontstaat er een grote diversiteit aan bouwwerken. Al doende kan men van elkaar leren en stap voor stap ontdekken wat wel of wat niet lukt. De technische kennis en vaardigheden die je hierbij opdoet
bevorderen bovendien de ontwikkeling van je creatieve denken en probleemoplossende vermogen. Je leert van lieverlee dat dingen mis kunnen gaan en je wordt je bewust van de mogelijke gevaren. In korte tijd verwerf je inzicht in de technische structuur van alledaagse constructies en gebouwen.

BamBoeBus
adres: 
Zeelandsedijk 34
5408 SM Volkel
Nederland
telefoon: 
06 - 10 58 36 47
e-mail: 
workshop@bamboebus.nl
Wetenschap en techniek